Johanna Rosedal

Kouluttaja/TJ/Omistaja

Suomen Terapiakoirakoulun omistaja ja koulutusohjaaja terapiakoirakoulutuksilla Suomessa. Työskentelee tollerinsa Telluksen kanssa erityislasten parissa koulussa, mutta koirakolla on myös muita työtehtäviä hoiva- ja hoitoalalla.

Johanna on myös erityisen kiinnostunut koirien ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ja on perustanut koulutusyrityksen Nordic School of Dog Education, joka lähinnä toimii Ruotsissa, jossa hän asuu. Hän on myös toiminut yrittäjänä Vaasassa, Pohjanmaalla, keskittyen koirauimala- ja koirien kuntoutuspalveluihin.

Koulutukset

Kasvatustieteen Maisteri

Terapia- ja koulukoirakoulutus

Koirafysioterapeutti

Koirahieroja

Koirien terveydenhuoltokonsultti

Arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja ja rally-tokokoulutusohjaaja

Renja o. C&K

Renja Hakala

Kouluttaja/Koulutusohjaaja

Renja toimii Suomen Terapiakoirakoulun koulutusohjaajana eri puolilla Suomea. Renjalla on kaksi havannankoiraa joista vanhempi, Cindy, on käynyt peruskoulutuksen ja on nyt jatkokoulutuksessa terapia- ja koulukoiraksi. Nuorempi Kira käy DAA-peruskoulutusta. Tällä hetkellä koirakko toimii tukena erityislapsille, ja tekee myös satunnaisia vierailuja vanhainkoteihin muun työn lomassa.

Koulutukset

Renja on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, erityiskiinnostuksen kohteena ulkona oppiminen. Renja on työskennellyt luokanopettajana ja myös perustanut luontokoulun ja työskennellyt siellä 10 vuotta luontokoulunopettajana. Näiden lisäksi Renja on käynyt muita koulutuksia, jotka tukevat työtä lasten ja aikuisten parissa, kuten NLP Practitioner.

Virpi

Virpi Vesanen

Kouluttaja

Koirankouluttaja, terapiakoirien kouluttaja, koira-avusteisen työskentelyn kouluttaja
Pentukoulutukset, lajikoulutuksia agilityssa, tottelevaisuuskoulutuksessa sekä BH-koevalmennusta

Virpillä on kolme koiraa, shetlanninlammaskoirat Kete ja Toto sekä belgianpaimenkoira Gere. Harrastuksina heillä on agility ja TOKO. Gereä koulutetaan pelastuskoiraksi.

Virpi kouluttaa parhaillaan shetlanninlammaskoira Totoa terapiakoiraksi tavoitteena koira-avusteinen toiminta (DAA) lukukoirana.

Koulutukset

University of Denver, Animals & Human Health Certificate Program

Terapiakoirien kouluttaja

Koira-avusteisen työskentelyn kouluttaja

Liiketalouden tradenomi

Tiedonhallinnan asiantuntija