Koira-avusteinen toiminta (DAA)

Peruskoulutus

Kurssipäivämäärät

Koira-avusteinen toiminta – DAA

Koira-avusteisessa toiminnassa koirakon (koira-ohjaaja -tiimi) tehtävänä on yksinkertaiset vierailut, joille ei aseteta yksilöllisiä tavoitteita, eikä toiminnan dokumentointia vaadita. Vierailujen vaikutukset ovat hyviä – tutkimusten mukaan koirakon vierailut laskevat osallistujien verenpainetta ja lievittävät heidän kipua ja stressiä. Nämä ovat vain joitain esimerkkejä eläinavusteisen toiminnan positiivisista vaikutuksista.

Koira-avusteisessa toiminnassa koiran ohjaajan ei tarvitse työskennellä sosiaali-, kasvatus- tai terveysalalla. Koiranohjaajan tulee olla kuitenkin perehdytetty koira-avusteiseen toimintaan sekä laitos- ja asiakaskäyntien tekemiseen.

Koira-avusteinen toiminta -koulutuksemme on peruskoulutus koira-avusteiselle työskentelylle, jonka jälkeen voit jatkaa jatko-opintoina koira-avusteisen terapian (hoitoalan ammattilaiset) tai koira-avusteisen opetuksen (kasvatusalan ammattilaiset) kursseilla.

Esitietovaatimukset

Koiran soveltuvuusarviointi (kurssin alkamisen yhteydessä)

Tietokoneen käyttömahdollisuus, tekstinkäsittelyohjelman osaamista ja toimiva internetyhteys

Yleiset ehdot

Klikkaa täältä

Lataa kurssitiedot täältä

tai klikkaa ikonia

Kurssihinta 1415 €+ alv (24%) (sis soveltuvuusarviointi ja sertifiointi) Kurssimaksu on mahdollista jakaa neljään osaan.

Hintaan sisältyy koiran koulutusliivin vuokra.
Kurssikirjallisuus ei sisälly hintaan

Koira-avusteinen toiminta (DAA) – Espoo

Soveltuvuusarvionti: 14.8 2020
Kurssipäivämäärät:  19-20.9 / 24-25.10 / 5-6.12
Sertifionti: 28.2.2021

 

Espoo