Johanna Rosedal

Kouluttaja/TJ/Omistaja

Suomen Terapiakoirakoulun omistaja ja koulutusohjaaja terapiakoirakoulutuksilla Suomessa. Työskentelee tollerinsa Telluksen kanssa erityislasten parissa koulussa, mutta koirakolla on myös muita työtehtäviä hoiva- ja hoitoalalla.

Johanna on myös erityisen kiinnostunut koirien ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ja on perustanut koulutusyrityksen Nordic School of Dog Education, joka lähinnä toimii Ruotsissa, jossa hän asuu. Hän on myös toiminut yrittäjänä Vaasassa, Pohjanmaalla, keskittyen koirauimala- ja koirien kuntoutuspalveluihin.

Koulutukset

Kasvatustieteen Maisteri

Terapia- ja koulukoirakoulutus

Koirafysioterapeutti

Koirahieroja

Koirien terveydenhuoltokonsultti

Arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja ja rally-tokokoulutusohjaaja

IMG_6708

Renja Hakala

Kouluttaja/Koulutusohjaaja

Renja toimii Suomen Terapiakoirakoulun koulutusohjaajana eri puolilla Suomea. Renjalla on kaksi havannankoiraa joista vanhempi, Cindy, on käynyt peruskoulutuksen CAA ja jatkokoulutuksen CAT/CAP. Cindy työskentelee pääasiassa lasten ja nuorten parissa toimien mm tukena erityislapsille. Nuorempi koira Kira on käynyt CAA-peruskoulutuksen ja kouluttautuu nyt työskentelemään lasten kanssa peruskoulussa. Tällä hetkellä koirakko tekee mm satunnaisia vierailuja vanhainkoteihin muun työn lomassa.

Koulutukset

Renja on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, erityiskiinnostuksen kohteena ulkona oppiminen. Renja on työskennellyt luokanopettajana ja myös perustanut luontokoulun ja työskennellyt siellä 10 vuotta luontokoulunopettajana. Näiden lisäksi Renja on käynyt muita koulutuksia, jotka tukevat työtä lasten ja aikuisten parissa, kuten NLP Practitioner. Renja kouluttautuu itse parhaillaan eläintenkouluttajaksi.

virpi_stkk

Virpi Vesanen

Kouluttaja

Virpi toimii Suomen Terapiakoirakoulussa koira-avusteisen työskentelyn kouluttajana, ja kouluttaa terapiakoira-ohjaaja -tiimejä koira-avusteiseen toimintaan, terapiaan ja opetukseen.

Virpillä on oma yritys, Terapiakoirakoulutus Keteliini, jonka kautta hän tekee mm. seuraavia koulutuksia: pentukoulutukset, koira-ohjaaja -vuorovaikutuksen kehittäminen, valmennusta terapiakoirakoulutukseen ja soveltuvuusarviointiin sekä lajikoulutuksia agilityssa ja tottelevaisuuskoulutuksessa

Virpillä on kolme koiraa, shetlanninlammaskoirat Kete ja Toto sekä belgianpaimenkoira Gere. Harrastuksina heillä on agility ja TOKO. Gereä koulutetaan pelastuskoiraksi.

Koulutukset

Animals & Human Health Certificate Program
Graduate School of Social Work
Institute for Human-Animal Connection
University of Denver

Terapiakoirien kouluttaja
Koirankouluttaja
Koira-avusteisen työskentelyn kouluttaja

Bachelor’s Degree, Business Administration
Satakunta University of Applied Sciences