Koira-avusteinen toiminta (AAA)

Peruskoulutus

Kurssipäivämäärät

AAA Koira-avusteinen toiminta

AAA+ Koira-avusteinen toiminta lasten kanssa

AAA:ssa eli Koira-avusteisessa toiminnassa koirakon (koira-ohjaaja -tiimi) tehtävänä on yksinkertaiset vierailut, joille ei aseteta yksilöllisiä tavoitteita, eikä toiminnan dokumentointia vaadita. Vierailujen vaikutukset ovat hyviä – tutkimusten mukaan koirakon vierailut laskevat osallistujien verenpainetta ja lievittävät heidän kipua ja stressiä. Nämä ovat vain joitain esimerkkejä eläinavusteisen toiminnan positiivisista vaikutuksista.

Koira-avusteisessa toiminnassa koiran ohjaajan ei tarvitse työskennellä sosiaali-, kasvatus- tai terveysalalla. Koiranohjaajan tulee olla kuitenkin perehdytetty koira-avusteiseen toimintaan sekä laitos- ja asiakaskäyntien tekemiseen.

AAA+  Sinulle, joka haluat työskennellä koira-avusteisesti alle 13-vuotiaiden lasten parissa, tarjoamme myös mahdollisuutta tehdä soveltuvuusarviointi lasten kanssa AAA-peruskoulutuksen yhteydessä. Ilmoitathan meille mikäli tämä kiinnostaa sinua.

 

Koira-avusteinen toiminta -koulutuksemme on peruskoulutus koira-avusteiselle työskentelylle, jonka jälkeen voit jatkaa jatko-opintoina koira-avusteisen terapian (hoitoalan ammattilaiset) tai koira-avusteisen opetuksen (kasvatusalan ammattilaiset) kursseilla.

Esitietovaatimukset

Koiran soveltuvuusarviointi (kurssin alkamisen yhteydessä)
AAA Vähintään 2 vuoden lukio- tai ammattikoulutus
Tietokoneen käyttömahdollisuus, tekstinkäsittelyohjelman osaamista ja toimiva internetyhteys

AAA+ Aloitettuanne AAA-koulutuksen voitte tehdä soveltuvuusarvioinnin lasten kanssa.

Yleiset ehdot

Klikkaa täältä

Lataa kurssitiedot täältä

tai klikkaa ikonia

AAA koulutuksen hinta: 1700 € (sis alv 24%, soveltuvuusarviointi, koulutusliivi ja sertifiointi) Kurssikirjallisuus ei sisälly hintaan. Saat ensin laskun soveltuvuusarvioinnista (195€ sis.alv.) Kun olette läpäisseet soveltuvuusarvioinnin, saat laskun jäljellä olevasta summasta.

Hinta AAA+: soveltuvuusarviointi lasten kanssa 195€  (sis alv 24%). Jos haluat sen lisäksi vielä lisäkoulutuksen jossa mm lukukoiraosuus, pyydä hintatietoja!

Koira-avusteinen toiminta (AAA) – Kannus

Soveltuvuusarvionti: tulossa 2022, kysy lisää!
Kurssipäivämäärät:
Sertifionti:

Kannus

Koira-avusteinen toiminta – (AAA) – Espoo

Soveltuvuusarvionti: tulossa 2022, kysy lisää!
Kurssipäivämäärät:
Sertifionti:

Espoo

Koira-avusteinen toiminta (AAA) – Vaasa

Soveltuvuusarvionti: 24.10.2021
Kurssipäivämäärät:  13-14.11 / 11-12.12 / 22-23.1.2022
Sertifionti: 20.3.2022

Vaasa